Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Да ли је то пре-израду Пајпинг Спулс
May 05, 2016

Пред -израду лулу Спулс/префабрикације постројења

Лула Спулс су измисљене од великог броја сирове цеви и фитинг за лулу (ПР. лактове АНКЕРИ, теес, итд.) у радњама за израду. Сирове цијеви су до потребне величине и преселила се са лулу фитинг у табелу за пробу, где неке компоненте су уклопљеним у целину (односно привремено повезани). Резултирајући под-Скупштина (део коначног лулу котур) наставља са заваривања операције (односно трајно повезани) пре него што га да се врати до стола за пробу и добија опремљена са осталим компонентама и калем.

Калем који одговара и за заваривање се могу сврстати у два типа:

  1. -Нагни прикладно и за заваривање

  2. -Положај који одговара и за заваривање


Покрет који одговара и за заваривање средства главној цеви може да се укључи у машина за ваљање и механииар или коваца који немају промијенити његову позицију да изврши операцију, док је положај који одговара и за заваривање се јављају када један или више огранака главној цеви премаши ограничење дозволе. У таквом случају, механииар или коваца који има за кретање по главној цеви покренути да постигне прикладно или за заваривање. Као резултат тога, положај, као и инспектор за заваривање обично потребно више времена да заврши него покрет који одговара и за заваривање. Да бисте смањили број позиције прикладно и за заваривање је један од циљева лулу калем израду секвенце.


Радњи пред-израду лулу Спулс је доказано средство за смањење трошкови уградње поље при пружању највишег квалитета у производима измислила.
Лула Спулс су често флангед за олакшавање веза са другим Спулс. Израду ове Спулс обично врши се специјалиста за израду компанијама које су опремљене потребну инфраструктуру.
Маљинбравари је специјалиста за радити под дефинисаних скуп критеријума за управљање квалитетом да осигура тачност израде ради остваривања веза стане на локацији, као и за одржавање техничког параметри потребни дефинисан од стране клијента.