Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Метални прах индустрије Федерације имена животу достигнуће награду добитник
Mar 14, 2016

Метални прах индустрије Федерације, Принцетон, Неw, је изабрао Wиллиам Ф. Јандеска Јр., ФАПМИ, Предсједник металуршких Д.о.о. средњег запада и пројекат Менаџер за центар за технологију Металургија праха, да прими у Кемптону Х. Ролл ПМ животно.

Јандеска је развио иновативне компоненте и релације између добављачима и извођачима у металургију праха (ПМ). Он је унапредио даљи раст ПМ више од 44 године кроз заједничко учешће део маљинбравари и заједнице "крајњег корисника", која се огледа се по своју подршку и руководство активност у МПИФ, АПМИ, САЕ и ГАЗАМ. Добио је бројне награде, копредседавајући конференције индустрије и техничких одбора, и има ауторска и представили бројне новине у индустрији догађаја.

Почео је каријеру као стажиста у Ју-Ес стил и гусеница трактор, Јандеска радио при довршавању му је нежења, господара и докторат дипломе стечене на универзитету у Илиноису. Када довршите његово степени, радио је у Генерал Моторс лабораторији за 20 година. Онда је приступио глобалне ГМ Поwертраин групе као менаџер за ПМ технологије и олово материју експерт за ПМ креативност тим, позиција је остао до своје пензије у 2006.

Животно препознао појединце са преостала достигнућа и остварења који су посветили своје каријере и оралне учешће у пољу ПМ и повезане технологије. Ово је трећи пут да је награду је добио од свог оснивања у 2007.