Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Хигх -тецх индустрије усвоје ултразвучни заваривање и резање
Jul 26, 2016

Јер многим напредним алатима и гаџети на релативно низак животни век пре бити замењен следећи модел, брзина за тржиште – и спретност у процесу производње — пружа предност за произвођаче. То нигде није очигледније него у високе технологије производње техника користи за зезнуто процесе као што су нула-топлоте за заваривање од деликатна металне електронских компоненти и сензори за пластичне планине, на пример — или резање, везивање и затварање више слојева различитих материјала.unnamed

Ултразвучни за заваривање и резање постоји од 1940, а први пут су га користиле на индустријском нивоу у индустрији пластичних играчка. Ових дана, употреба интегрисаних рачунарски процесори и контролним системима значи да је опсег апликација је порасла у тандему са изузетно високу прецизност и поузданост.

Ринцо ултразвук је у средишту напредне дешавања за више од 30 година и има стручност у ултразвучни заваривања и ултразвучни сечење технологију. Ово је корисно у осигуравању континуирано Рандамп; Д нове алате и апликације – и омогућава компанији да наведете опсег модуларни алат и радне станице које могу бити интегрисана у машине посебне намене, или се развило у ред за аутоматизацију. Достављају доследно прецизан и издржљив за варење резултате, који могу бити репродуковани једне па од друге. Овај предвидљив перформансе и квалитета значи поузданост, поготово с обзиром да компонента има неколико стотина ултразвучни шавови.

unnamed-2Обично , иновација у индустријски инжењеринг може бити прикључила високи трошкови прототипске. Ултразвучна технологија може знатно помоћи презентујући окретан, брз и Нискобуџетна алтернативу конвенционалним машинска обрада. То представља врло брзо споја технологија. Индустрија високе технологије Окрените ултразвучни за заваривање и резање јер то ефикасан је нарочито са тхермопластицс, поједностављује ињекција калуповање процедуре и такође не захтева пред-гријање металних компоненти. Апликација није оштећен. Просечна смартпхоне, таблет или лаптоп је врло вероватно кроз процес "производње" где су неке компоненте измислила или окупио користио ултразвучни резање и заваривање. Аутомобилске и свемирске индустрије набавкама повећање упад ултразвучна технологија за све, од батерија за сателит навигационе уређаје.