Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Колона & бум за ТИГ, плазма, МИГ заваривања
May 11, 2016

Да испуњавају строге захтеве аеродинамика и нуклеарна сродних апликација потребно је да наведете изузетну крутост и ниска скретање под оптерећењем колоне и бум манипулаторима. Друге важне потребе укључују глаткост и конзистентност кретања оса. На састанку ове захтеве опсег колона и бум манипулаторима направљен у којима висококвалитетних подморница компоненте и нагласи лакнуло измиљљотинама које су убачене у дизајн, који пружа класе врхунску стабилност. Овај дизајн филозофија преноси кроз веће тамноплаве модели.


Лака и стандардни опсег генерално имају више веома корисне за ваздухопловства и лаган прецизност инжењерске апликације, где су минимални бум скретање и недостатак вибрације на пуну бум проширења су важни фактори. Постоје опције за прецизност бум (за линеарни за варење апликације) или чак и прецизност колона јединице (вертикално) коришћења рецирцулатинг вијак лопту тип механизме. Када је у питању све колоне и бум манипулаторима бум и колона покрети могу бити преко лежишта прецизност и водич начина. Дизајн функције спадају измиљљотинама дебљине секције које су биле стрес је лакнуло да осигурамо највише стандарде нормалност и димензионалне толеранције. Применљиво Велд процеси укључују ТИГ, плазма и МИГ/МАГ, где високог нивоа Велд главе товар није примарни фактор.


Тешке дужности и додатни двоструки слој колона и бум манипулаторима имају исти дизајн карактеристике заједничке за манипулаторима на лаган и стандардни дужност тако да они могу да се користе за прецизност апликације које укључују процесе као што су двојно Арц – плазма / ТИГ. Међутим , ове јединице ће пронаћи апликацију, углавном у вези МИГ/МАГ и потопљеним арц (ВИДЕО) процесе нуде низ додатака, укључујући напаја колица и краљ закачити ротације колоне. Превеликим остваривати колица доступних да носимо сву контролу и заварити процес опреме.


Ако се погони је веома ваћно онда можемо понудити моделе које функција иди телескопом од бум, стога смањивања потребног простора у позадину. Кретање телескопски секције је синхрона да осигура да се одржава највиши могући глаткост кретања.


Све колоне и бум манипулатори су дизајнирани да раде са низом контроле. У зависности од величине и дужност, контролу кретања бум можда путем фреквенције инвертер тип диск јединице са повратним информацијама за кодирање.