Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Кина за заваривање опрема индустрија извештај, 2014-2017
Mar 11, 2016

НЕW YОРК, /ПРНеwсwире/ 9 марта 2015 године--од 21, Кина је гледао брзи развој област заваривања опрему, и постати wорлданд #39; с највећи произвођач и извозник за заваривање опреме. 2013 године, предузећа са на годишњи приход од продаје од преко РМБ20 милиона за заваривање и резање опреме индустрија остварила приход од РМБ 41.18 милијарди, који представља повећање од-прошле године од 19.49%. Од јануара до октобра 2014 године, та предузећа зарадили приход од РМБ 34.29 милијарди.

Кина заваривања машинска индустрија углавном укључује арц за варење машина, отпор за варење машина, за варење аутоматизације (специјалне машине за аутоматизацију + за варење центар за аутоматизацију), посебан апарат за варење, помоћна средства и фитинг. У 2013 години, арц за варење машина, отпор за варење машина, за варење аутоматизације (специјалне машине за аутоматизацију + за варење центар за аутоматизацију) и посебно за варење машина окупирали 68.14, 3.68%, 8.39% и 9.69 одсто тржишта односно по приходу. Аутоматизација опреме и заваривање роботи су се развиле радикално у последњих неколико година.

Конкурентне заваривања машина има стопу умерени концентрацију. У овом тренутку, има отприлике 1 500 предузећа у кинески за заваривање и резање опреме индустрија и више од 20 који су сваки од њих је схватио годишњи излазна вредност готово за 100 долара купујем милион. Играчи на тржишту Пригрли страних компанија Панасоник, ОТЦ, ИТW и ЕСАБ групе и домаћих партнера--Риланд, Јасиц технологије, технологије ПУТ Беијинг и Схангхаи Хугонг.

Стране компаније мета средње и најквалитетније тржишта. Тангљан Панасониц увек сврстао у први план на кинеском тржишту по приходу, са широк спектар производа који покривају скоро свим секторима индустрије. Као лидер у области заваривања роботи, ОТЦ има две продаје и услуге компаније у Кини, две базе за производњу ("Мудањианг" и "Qингдао") и 4 тренинг центара. ИТWанд #39; с Пекингу Миллер је углавном производи ДW и ДС серије гас заштићена апарат за варење и управља маркетинг и услуге ИТW за заваривање производе на домаћем тржишту. ЕСАБ група је успоставила четири фабрике и центар за процес у Зхангјиаганг, Yантаи, Wуxи и другим местима Кине, везу са машина за варење, заваривање материјала, Аутоматизација и сецење, и даје приоритет за развој такве секторе као енергија, градјевинске машине, транспорта, бродоградње и оффсхоре платформе.

Кинеских компанија истицање средњи и достављају јефтине тржишта и постепено су заменили стране марке у традиционални лук и отпора заваривање машина тржишта. Риланд , Јасиц технологија Беијинг ПУТ технологије опсежне производ линије и да води водеће позиције на домаћем тржишту. Неки произвођачи имају провалила на пољу за варење аутоматизације и робота, на пример, Јасиц технологије, Хуаyилонг и Шангај Хугонг производити за варење роботе кроз сарадњу са АББ, Каwасаки Хеавy Индустриес и других страних компанија.

Извештај је углавном садржи и фоллоwингс:
Преглед Кине за заваривање опрема индустрије, укључујући дефиниција класификације, индустрија ланац, политике, прописа, величина тржишта, регионална тржишта, увоз андамп; извоз , конкурентне крајолик и будући развој трендова;
Производња "," Продаја "," залихе "и" конкуренција образац од тржишне сегменте, укључујући лук за заваривање машина, отпор за варење машина, посебна опрема за варење и аутоматска за варење, опрема;
Профил финансијског стања излаза, обима продаје, главне купце, адмиралски брод производа, Р андамп; Д , производне базе и техничке карактеристике шест страних компанија (укључујући Панасониц, Обара, Линцолн Елецтриц, ЕСАБ, ОТЦ и ИТW), као и 12 домаћих произвођача (Риланд, Јасиц технологије, Беијинг ВРЕМЕНА технологијама, Схангхаи Хугонг, Хуахенг заваривање, Каиерда и Схандонг Аотаи)