Дом > Новости > Садржај

Категорија производа

Гуза Велд лулу уклапа се станице
Oct 06, 2016

Цевије окупација Инсталирање или поправку цеви или цеви системима којима се тецност, гаса и повремено солидан материјала. Овај посао укључује одабиром опције и спрема цев или цеви, спајање то заједно по разним средствима, и локацију и санацији цурења. Они раде на различитим пољима као рафинерије нафте, папир Милс, нуклеарне електране и производна постројења. Инсталирајте су медицински бензин редове у болницама, и високо-невиности процес цеви за полупроводник, биотехнологије и фармацеутске производње.

Адупе wелдпипе пробудизајниран је да се завари на локацији у свом енд(с) да се повеже пипе(с) заједно и да дозволите промена у правцу или цеви пречника, гранање или крајњи. Овај прикладно онда постаје део система за транспорт флуида (нафте, гаса, парни, хемикалије...) на сигуран и ефикасан начин, на кратке или дуге удаљености. Могу бити са другим типовима фитинг или утичнице заварена.

АНКЕРИповезуј се цеви забравим их заједно, док је гуза Велд фитинг повезивање цеви заваривањем их заједно. У зависности од величине, дупе Велд фитинг захтијевати 10% до 75% мање материјала него флангед везу, што значи нижи трошкови материјала и мања тежина. Заварене конструкција дозвољава већу слободу у дизајнирању распоред; Овај систем користи мање простора, компактнији и има већу снагу. Гуза Велд фитинг пружају оптимални проток карактеристика, без џепове или оштрим угловима, стварање мање фрицтионал отпора, без губитка притиска, мање турбуленције...

Фитинг се користе где год течности, гасове, хемикалије и друге течности су креиране, обрађени, транспортовани или користи. Опсег индустрија је веома широка, као што је приказано испод:

·Енергија у сродству.

·Производња хране и пића.

·Полупроводни производње:

·Пулпа и папир за производњу.

·Производња грађевинских материјала и пластике.