Дом > Изложба > Садржај

Категорија производа

Шта је ЦНЦ машина
Mar 21, 2016

ЦНЦ је кратак образац за рачунар нумеричке контроле. Видели смо да НЦ машина радови по програм инструкција хранио у контролер јединицу рачунара. ЦНЦ машину састоји се од мини рачунара или мицроцомпутер који се понаша као контролер јединицу рачунара. Док у НЦ масинама програм је допринело пунцх карте, на ЦНЦ машинама програм инструкција је хранио директно у рачунар путем мала даска, слична традиционалне тастатуре.

У ЦНЦ машина програм је ускладиштен у меморији рачунара. Програмера можете лако писати шифре и уређују у програмима према захтевима. Ови програми се могу користити за различите делове, и не морају да се понавља изнова и изнова.

У односу на машину НЦ, ЦНЦ машину нуди већу додатну флексибилност и компјутерски способност. Нови системи могу бити укључена у ЦНЦ управљач једноставним репрограмирање јединице.

ЦНЦ машину састоји се од рачунара у којој програм је хранио за сечење метала на послу као и при захтеве. Сви процеси резања које ће обављати свој посао и све коначни димензије се хране у рачунало путем програма. Компјутер је стога зна тачно шта да се ради и извршава све процесе резања. ЦНЦ машина ради као Робот, који мора да буде храњена са програм и то прати све твоје инструкције.