Дом > Изложба > Садржај

Категорија производа

Машина за резање Гантри
Mar 15, 2016

Дефиницију "Гантри"

На Гантри се дефинише као "било који од разних спаннинг оквира, као мост-као део одређене дизалице." Другим речима, то је структура кога мостови преко области. Као Гантри дизалице, реч се често користи за упућивање на структури која се креће на точковима, често јахање на скуп паралелне пруге.

Зашто треба користити за Гантри?

Већина машине дизајниране за резање равно челичних таблица користите дизајн у Гантри јер је једноставан начин да се уселим Бренера на X-Y координатни систем. Пруга која се вози на лансирну формира једна оса, обично на x-осу. Самом мосту Гантри формира друге осе, обично y оси. Од стране моторизинг свакој оси и истовремено координира и кретања сјекире, можете да преместите бакљу у никакав образац потребно резати облике из челичних тањир. Стога, Гантри дизајн даје повода ЦНЦ резање облика, који се првенствено користи за X-Y координатни систем за програмирање делове.

Строј за резање Гантри ће јахати на неку врсту железничког система у x оси, у сваком спрату је монтиран, постоље постављен, или понекад интегрисана у страну табеле. Са пруге су дизајниране за пружање прецизне покрета за машину, и довољно јака да подржи тежину читав машину и сва опрема монтира на то. Зависно од величине машине, ове пруге могу бити једноставно као братској метала, комплексна као рецирцулатинг кугла која линеарни раил систем, или велик као чачкалица воз пруга.

Строј за резање Гантри такође ће имати неку врсту води систем на y оси, који је монтиран мост структури самог. Y -осе водиља систем ће најчешће бити мања од x-осе ограду, јер имају само да носи тежине мала колица и брусни алат, не целу лансирној рампи. Гантри машине можда једном алатком колица или многе алатке за вагоне. Неки пута алатка кочије ће свака има своје вози мотор да се померају у y оси, понекад ће постојати само један мотор који вози y оси и сви из кочије алат ће бити повезани заједно бенду челика, везати штап, уже или сличног уређаја механичка.

Носаии знакова Уди на широк спектар величине. Нема доступних неке машине са 2 метра по области резања 2 метра. Постоје други системи који могу да обухвате широк, са исто толико раил системе скоро 100 стопа.